Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:14  |  06/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Uns 200 bars i restaurants i 10 ajuntaments s’han adherit ja a la iniciativa Cuines obertes impulsada per Som*

  • Cuines obertes

    Cuines obertes

25/10/2020

Som Mollet i la xarxa de diaris Som* al Vallès Oriental ofereixen gratuïtament als establimentsque facin difusió de la seva oferta, en premsa i a través d’un mapa interactiu (www.cuinesobertes.cat. La campanya, que ja compta amb el suport de 10 ajuntaments de la comarca, incentiva una campanya viral de consum a bars i restaurants amb l’etiqueta #cuinesobertes.

 

La cooperativa Som* ha activat aquesta setmana la campanya Cuines Obertes. La iniciativa neix amb la voluntat de contribuir a minimitzar les pèrdues per al sector que poden representar les restriccions temporals a bars i restaurants per la pandèmia establertes per la Generalitat, i amb l’ànim de preservar el patrimoni gastronòmic local, i salvar negocis i llocs de treball.

 

La campanya consisteix en la difusió gratuïta per als negocis dels serveis que ofereixen aquests dies a domicili i per recollir (take away i delivery) a través de llistats publicats en pàgines especials a les edicions en paper dels diaris SomMollet, SomParets, SomMontornès, SomGranollers i SomlesFranquesesi a través del web interactiu www.cuinesobertes.cat (també accessible des de la URL mapa.diarisom.cat).

 

La campanya, que compta amb el suport tecnològic de RoninEstudi i la col·laboració del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, té l’adhesió de moment de 10 ajuntaments de la comarca: Ajuntamentde Parets del Vallès, Ajuntament de la Llagosta, Ajuntament deMartorelles, Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, Ajuntament de Montornès, Ajuntament de Montmeló, Ajuntament de Granollers, Ajuntament de les Franqueses del Vallès, Ajuntament de Canovelles i Ajuntament de la Roca del Vallès.

 

A l’edició impresa s’han beneficiat els bars i restaurantsque directament o indirecta han adreçat la seva informació dels municipis on hi ha capçalera de Som* (Mollet, Granollers, Parets, Sant Fost, Martorelles, la Llagosta, Montornès, Montmeló i Les Franqueses) a més de Canovelles i la Roca. La difusió conjunta és de 28.000 exemplars per setmana i inicialment es publica a les edicions del 22 i 23 i del 29 i 30 d’octubre.

 

Els bars i restaurants de la comarca que vulguin afegir les seves dades i serveis poden fer-ho lliurament accedint al web. I aquells que vulguin modificar alguna de les dades que consten ara mateix poden adreçar-se per correu a publicitatdiarisom@som.cat. De moment n’hi ha registrats uns 200.

 

Locals adherits

 

A més, des de Som s’incentiva a través del hashtag #cuinesobertes una campanya viral perquè la ciutadania s’aboqui a fer costat als bars i restaurants, comparteixin les seves comandes a Instagram, Facebook i Twitter, i vinculin els negocis beneficiaris i instant altres persones a sumar-s’hi.

 

El precedent de Cuines Obertes és l'exitosa iniciativa LlibreriesObertes (activada per Sant Jordi des de la cooperativa Som* juntament amb Òmnium i la consultora digital Mortensen) que vafer costat les llibreries en ple confinament i que va beneficiar-ne 453 arreu de Catalunya. “Ara toca donar suport al sector de la restauració i salvaguardar el patrimoni gastronòmic local. Aquests dies, sempre que puguem, prohibim-nos cuinar i ajudem als què sempre han estat al nostre costat per fer-nos gaudir del menjar. Perquè ara i en el futur volem que els fogons no s'apaguin, volem les cuinesobertes”, detalla Sílvia Vinyeta, editorade SomMollet i Baix Vallès.Data de modificació: 28/10/2020 13:12:27