Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:52  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

S’aprova un nou estat d’alarma i el toc de queda de 22 a 06 h

  • Toc de queda

    Toc de queda

26/10/2020

Degut a l'increment del nombre de contagis per coronavirus de les últimes setmanes a l'estat, el Govern d'Espanya ha tornat a activar l’estat d’alarma durant 15 dies, tot i que es podrà allargar fins al proper 9 de maig. Dins del text, s’especifica que el toc de queda serà obligatori a tot l’estat. La mesura de restricció de moviments va començar ahir a la nit.

 

La implantació de l’estat d’alarma permet a cada govern autonòmic decidir l’hora a què comença i quan acaba, tot i que no podran eliminar-lo. Al marge de la restricció de mobilitat en l’horari nocturn, es manté la prohibició de celebrar trobades de més de sis persones tant dins de l’àmbit públic com del privat.

 

A Catalunya, el Govern de la Generalitat ha decretat el toc de queda a les 22.00 h i obligarà els establiments a tancar a les 21.00 h per donar marge als clients i treballadors que puguin arribar als seus domicilis. Les activitats culturals, espectacles públics i els serveis de restauració a domicili podran finalitzar a les 22.00 h.

 

Durant les hores que dura el toc de queda, ningú podrà ser al carrer excepte casos de força major, per motius laborals i per tenir cura de familiars dependents.


Informació relacionada


Data de modificació: 26/10/2020 15:19:55