Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:56  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Treballs de poda a l'avinguda Vilardebó

28/10/2020

A principis del mes de novembre s’iniciaran els treballs de poda a l’avinguda de Vilardebó. Després de l’avaluació de l’estat fisiològic, mecànic i de risc dels arbres de l’avinguda per part de l’empresa Doctorarbol.com, la Junta de Govern Local va adjudicar els treballs per poder realitzar l’actuació de poda.

 

Aquests treballs consistiran en la tala d’un dels arbres, treballs de poda de seguretat a la resta de l'arbrat, reducció de les capçades i branques, aclarida de copes i eliminació i retirada de branques seques o trencades. A més, es duran a terme altres actuacions de control, es reubicarà mobiliari urbà que interfereix amb l’arbre i s’instal·larà ancoratge dinàmic per controlar-ne el creixement.

 

Durant la realització dels treballs es poden produir alguns talls de circulació en el carrer però s’intentarà causar el mínim de molèsties possibles.

 

Podeu consultar l’informe a la web de l’Ajuntament i si necessiteu més informació podeu adreçar-vos al departament de medi ambient a través del correu electrònic mediambient@montmelo.cat o bé per telèfon al 935720000.


Informació relacionada


Data de modificació: 28/10/2020 14:02:16