Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:42  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Activitats i mascareta durant la Setmana de la Gent Gran 2020

  • Voluntaris de proteccio civil recollint les mascaretes per a la gent gran

    Voluntaris de proteccio civil recollint les mascaretes per a la gent gran

19/10/2020

Del 17 al 24 d’octubre Montmelo celebra la Setmana de la Gent Gran amb un seguit d'activitats i tallers per sensibilitzar tothom de la importància de l’envelliment actiu i la vida saludable per a la gent gran.

 

A finals de 1990, l'Assemblea General de Nacions Unides va proclamar l'1 d'octubre Dia Internacional de la Gent Gran. La regidoria de Gent Gran, programa al voltant d’aquesta celebració, una setmana del mes d’octubre plena d'activitats i tallers, per gaudir i celebrar la maduresa.

 

Aquest any, però, la situació de pandèmia que estem vivint, no ens permet celebrar-ho com sempre. No obstant, des de la regidoria de Gent Gran hem treballat per poder oferir activitats que amb el seguiment estricte de les mesures Covid, ens permetin passar una estona plegats.

 

Un espectacle musical per redescobrir les cançons de Rocío Jurado que es va dur a terme dissabte 17 i la comèdia teatral sobre les vivències de tres persones grans a la residència Bon Repòs, han estat les activitats escollides per celebrar aquesta setmana.

 

Conscients que amb les activitats proposades i amb la limitació de l’aforament no es pot arribar a tot el col·lectiu, no volíem deixar de retre l’Homenatge a la Gent Gran, i per aquesta raó, s’ha fet arribar amb el voluntariat de Protecció Civil, una mascareta encarregada especialment per aquesta celebració.Data de modificació: 19/10/2020 14:36:53