Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:10  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

El conseller Ramon Tremosa és nomenat president del Circuit de Barcelona-Catalunya

  • El conseller Ramon Tremosa

    El conseller Ramon Tremosa

17/10/2020

El Consell d’Administració de Circuits de Catalunya, S.L ho ha aprovat aquesta tarda sota proposta del Govern de la Generalitat de Catalunya.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha estat nomenat aquesta tarda president del Circuit de Barcelona-Catalunya.

El conseller va ser proposat pel Govern de la Generalitat de Catalunya fa dues setmanes i avui s’ha ratificat aquesta decisió durant la celebració del Consell d’Administració de Circuits de Catalunya, S.L.

Tremosa pren el relleu de Maria Teixidor, que va deixar el càrrec a finals del passat mes de setembre per motius personals. Aquesta fórmula de gestió del Circuit de Barcelona-Catalunya ja s’havia emprat fins al 2011, quan l’aleshores vicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Rovira va cedir el càrrec a Vicenç Aguilera.

Ramon Tremosa (Sant Boi de Llobregat, 1965) és llicenciat per la Universitat de Barcelona en Ciències Econòmiques. És professor titular a la Universitat de Barcelona des de 2001 i ha publicat 12 llibres sobre la Unió Europea, política monetària, economia regional i federalisme fiscal, així com també nombrosos articles acadèmics. Va ser diputat al Parlament Europeu entre 2009 i 2019, essent membre de les Comissions d’Economia i Finances, Comerç Internacional i Transport i Turisme i de les delegacions parlamentàries dels EUA i d’Israel. Del 2017 al 2019 va ser Coordinador a la Comissió d’Economia del Grup Liberal, fet que li va permetre visitar diferents bancs centrals a tot el món i ser present en moltes negociacions a la UE en aquest àmbit. Des del mes de setembre de 2020 és el conseller del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.Aprovació dels comptes del 2019


En el marc de la Junta General Extraordinària de Socis, que també s’ha celebrat aquesta tarda, s’han aprovat per unanimitat els comptes corresponents a l’any 2019.Data de modificació: 19/10/2020 09:38:33