Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:21  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Ja ha començat el nou curs del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS)

  • Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS)

    Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS)

10/10/2020

Enguany s'han pres noves mesures de prevenció per la Covid-19 i això ha obligat a reduir grups per tal de garantir la protecció dels infants i joves que assisteixen al servei, creant així diferents grups bombolla amb un màxim de 8 infants per grup.

 

S'han creat 2 grups per línia d'edat (petits, mitjans, grans i adolescents) arribant així al total actual de 45 infants i joves. L'horari aquest nou curs és de 17 a 18.30 hores pels grups de petits i mitjans, i de 19 a 20.30 hores pels grans i adolescents. Com a novetat d'aquest curs, els divendres no hi haurà atenció directa als infants per tal de poder potenciar l'atenció a famílies des del SIS. Així com la realització de tallers familiars en la mesura que la Covid-19 ha permès.

 

L'equip educatiu del SIS, s'ha vist obligat a reinventar-se constantment en els darrers mesos, per tal d'adaptar-se a la nova situació, complint amb les mesures de seguretat. Les activitats programades asseguren el distanciament social de 2 metres entre infants i joves i s'han descartat totes aquelles que implicaven la manipulació d'objectes.

 

L'Ajuntament ha cedit material, per poder garantir la distancia, així com barreres per delimitar les diferents sales. L'Ajuntament també ha aportat 6 ordinadors perquè els infants i joves realitzin les seves tasques informàtiques. Des del SIS es considera molt necessari fomentar el suport tècnic i emocional als infants i joves per fer front als canvis produïts durant aquesta pandèmiaData de modificació: 15/10/2020 19:30:29