Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:27  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Vols rebre informació de l'Ajuntament a través del whatsapp?

  • Nou canal d’informació de l’Ajuntament

    Nou canal d’informació de l’Ajuntament

7/1/2021

Des de finals de l'any passat, el departament de comunicació de l’Ajuntament va posar en funcionament un nou canal d’informació per a la ciutadania a través de l’aplicació whatsapp.

 

Aquest canal serveix per fer arribar a tothom missatges d’alerta, avisos, anul·lacions, canvis d’emplaçament, informacions d’interès i d’urgència. No es traca d'un nou canal de comunicació, es tracta d’un servei a través de llistes de difusió on la informació serà unidireccional i no es podran veure les dades de la resta de persones membres de la llista.

 

Les vies de contacte amb l’Ajuntament seguiran els canals habituals per via telefònica al 935720000, per correu electrònic a ajuntament@montmelo.cat, per la web www.montmelo.cat o per l’oficina virtual de tràmits.

 

Per donar-se d’alta a aquest nou servei, cal enviar un whatsapp al telèfon 677 102 452 i guardar el contacte al telèfon mòbil. Al donar-se d’alta, es rebrà un missatge de benvinguda i es demanarà el consentiment per al tractament de dades.

 

Si vols estar ben informat, dona’t d’alta al nou servei. Envia un whatsapp amb el missatge “Vull donar-me d’alta al whatsapp de l’Ajuntament de Montmeló”Data de modificació: 07/01/2021 14:39:12