Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:01  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L’Estació Jove inicia un nou curs

11/10/2020

L’equipament juvenil de Montmeló va obrir les seves portes un altre cop el passat 23 de setembre. Aquest nou curs es presenta amb algunes novetats, per tal d’ampliar la diversitat de públic assistent a l’Estació.

 

Una de les novetats principals és el nou horari d’aquest curs, l’Estació Jove està oberta de dimecres a diumenge de 17 a 21 hores. D’aquesta manera es busca oferir un espai on la joventut de Montmeló pugui gaudir del seu temps de lleure, especialment durant el cap de setmana.

 

També ha canviat l’entitat encarregada de dinamitzar l’equipament juvenil. La nova associació encarregada d’aquesta tasca és TACC (Taller d’Art, Cultura i Creació), especialitzada en la dinamització i suport en activitats i projectes juvenils de tot tipus.

 

Les activitats proposades per aquest mes d’octubre inclouen xerrades sobre temes d’actualitat interessants pel jovent (salut mental i Covid, espai de gènere, alimentació saludable...), cinefòrums, tallers de manualitats, activitats esportives a l’aire lliure i un taller de producció musical (taller DJ). Aquest darrer va tenir una molt bona rebuda pel grup de joves que el van realitzar i s’està valorant l’opció de fer-lo de forma habitual per tal de que el jovent pugui ampliar els seus coneixements sobre aquestes tècniques.

 

També s’ofereix l’Aula d’Estudi, espai on els i les joves poden realitzar les seves tasques acadèmiques amb el suport de les persones dinamitzadores de l’equipament juvenil. Aquest espai pretén donar un cop de mà amb els estudis al jovent de Montmeló.

 

Totes les activitats que es realitzen a l’equipament juvenil segueixen un protocol estricte per tal d’evitar la propagació de la Covid-19. Degut a aquest protocol, tot el jovent que vulguin participar en alguna activitat de l’Estació Jove s’hauran d’haver inscrit omplint un petit formulari i signant una declaració responsable. Sense haver realitzat aquest tràmit, no es podrà accedir a l’equipament.

 

Tota la informació relativa a l’Estació Jove la trobareu a l’Instagram @estaciojove, on podreu veure el calendari de les properes activitats i participar i visualitzar tot de continguts online. També es pot utilitzar el web municipal i aquest canal per donar idees i oferir propostes de noves activitats.Data de modificació: 15/10/2020 19:28:31