Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:46  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Quan parles fas màgia!

  • Quan parles fas màgia

    Quan parles fas màgia

12/10/2020

CPNL Oficina de Català - Sota aquest lema presenta el  Voluntariat per la llengua un programa que pretén fer créixer el domini de l’ús oral del català a partir de persones que destinen una hora a la setmana del seu temps lliure per practicar la llengua.

 

Aquesta campanya de la Direcció General de Política Lingüística, gestionada pel Consorci per a la Normalització Lingüística, intenta que  aquella persona que vulgui practicar la llengua, agafar confiança, tenir més fluïdesa en parlar, és a dir, l’aprenent lingüístic, pugui aconseguir-ho a través de la conversa amb una persona voluntària.

 

Des de l’Oficina de Català, es busquen aprenents i aprenentes, voluntaris i voluntàries per tal de crear les parelles lingüístiques a fi que setmanalment es trobin per caminar, passejar, fer la compra, prendre un cafè o directament parlar a través de la pantalla de l’ordinador i així s’animin a parlar i fer la màgia de conèixer gent, comunicar-se, enriquir-se culturalment i personalment.

 

Aquest programa pel foment de la llengua, porta 17 anys en funcionament, la qual cosa ha ajudat a relacionar-se més de 150000 voluntaris i aprenents per conèixer-se, fer amistats i aconseguir que el català sigui una llengua àgil de comunicació. Aquesta és la màgia!

 

  • Les persones interessades poden contactar amb l’Oficina de Català enviant un correu a montmelo@cpnl.cat


Data de modificació: 16/10/2020 16:22:32