Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:50  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

La Xarxa de Montmeló inicia temporada amb l’estrena del darrer musical de la companyia local El Replà

  • Quan les nenes volen alt

    Quan les nenes volen alt

7/10/2020

El públic, abans d’accedir als seients, han passat els protocols sanitaris. A més, la distància de seguretat ha estat present en tot moment. Són algunes de les mesures que l’entitat La Xarxa de Montmeló ha aplicat per organitzar el primer espectacle d’aquesta temporada. 

 

Amb l'aforament limitat, com marquen els protocols, les entrades, venudes per primera vegada a través d'una plataforma digital, es van exhaurir. Entre el públic hi havia moltes ganes de veure teatre tant els infants com també els adults.

 

L’entitat La Xarxa ha començat la seva nova temporada amb la companyia montmelonina El Replà que ha estrenat el seu nou espectacle ‘Quan les nenes volen alt’. És la història de tres protagonistes; l’ Adriana, la Ximena i la Martina. Tres noies que tenen diferents somnis i que s’enfronten a les seves pors i frustracions per assolir allò que es proposen.

 

La companyia El Replà ha tornat a pujar dalt de l’escenari després de set mesos sense fer-ho a causa de la pandèmia. Ara esperen fer volar aquest espectacle per diferents escenaris del territori.

 

 Data de modificació: 08/10/2020 20:00:53