Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:46  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló recupera el servei ‘Dinar En Companyia’

  • Dinar en Companyia

    Dinar en Companyia

5/10/2020

Es reprén el servei "Dinar en companyia" després de set mesos de tancament, amb totes les mesures de seguretat Covid-19. Abans d’accedir a l’equipament les persones usuàries es prenen la temperatura i es posen gel hidroalcohòlic.

 

Un altre de les mesures adoptades és l'obertura de dos accessos, un pel jardí del Casal d’Avis i l'altre per les persones amb mobilitat reduïda per l'antiga porta del Casal de la Gent Gran. Per ambdós accessos es segueixen totes les mesures de presa de temperatura i gel hidroalcohòlic.

 

En aquesta ocasió hi participen 35 persones grans. Al tractar-se d’un col·lectiu vulnerable s’han extremat les precaucions. De fet, en algunes d’aquestes persones grans aquests mesos de solitud i d’angoixa han provocat un deteriorament cognitiu.

 

Aquest servei, Dinar en Companyia, té com a objectiu ser una eina de socialització i d’hàbit alimentari saludable per a la gent gran que viu sola en el municipi.

 

Durant aquests mesos de la pandèmia el servei es va substituir amb els dinars a domicili. Aquest programa Dinar en Companyia es va iniciar en el municipi fa vuit anys. Ofereix un àpat equilibrat, saludable i adaptat a les necessitats que presentin les persones beneficiàries, potencia la relació amb altres persones i l’ampliació de la xarxa relacional per prevenir situacions d’aïllament social.

 

 Data de modificació: 08/10/2020 20:05:36