Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:01  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Judith Requena presentarà el seu primer llibre "Comerciales del amor"

  • Judith Requena

    Judith Requena

8/10/2020

Desvergonyiment, passió, sensibilitat, humor i drama s'entremesclen al llarg de la primera novel·la de la jove montmelonina Judith Requena que presentarà el proper divendres 9 d'octubre en els Jardins de la Torreta.

Una carta anònima obligarà a la Laia, la protagonista, a repassar la seva «currículum sentimental». Durant el procés recordarà què va ser de les seves il·lusions, amors platònics, surrealistes cites, relacions (serioses i esporàdiques), romanços fugaços, amants salvatges, mentides, 'comercials de l'amor' i decepcions vàries. Aquesta és la sinopsi de "Comerciales del Amor", la primera obra literària de Judith Requena.

L'acte de presentació del llibre, organitzat per la Biblioteca Municipal la Grua, es portarà a terme en un espai obert per tal de poder reunir al màxim nombre de persones i respectar al mateix temps les mesures de seguretat de la Covid-19. Per això es demana inscripció prèvia mitjançant el correu b.montmelo.lg@diba.cat o bé al telèfon 93 572 05 83. Recordem també que l'aforament serà limitat.Data de modificació: 08/10/2020 19:54:05