Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:53  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L’Ajuntament de Montmeló rep el distintiu per la igualtat de gènere SG CITY 50-50

  • Segell City 50-50, distintiu per la igualtat de gènere

    Segell City 50-50, distintiu per la igualtat de gènere

  • Segell City 50-50, distintiu per la igualtat de gènere

    Segell City 50-50, distintiu per la igualtat de gènere

2/10/2020

l passat 29 de setembre, Montmeló rebia el Segell City 50-50. L'alcalde Pere Rodríguez i la regidora d'Igualtat, Ariadna Ojeda van ser els encarregats de rebre aquest distintiu que acredita a Montmeló com un municipi compromès amb la igualtat de gènere.

Es tracta d'una eina per afavorir la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l'Administració Local. Durant els pròxims dos anys, l'Ajuntament de Montmeló s'ha compromès a implementar un Pla que té en compte la perspectiva de gènere. Entre les polítiques públiques que volen tirar endavant s'inclou crear unes ordenances fiscals que tinguin en compte la perspectiva de gènere.

 

El Distintiu per la igualtat de gènere és una certificació d’àmbit internacional i un procés de millora continua que permet implantar un sistema de gestió per reconèixer i certificar el compromís polític i estratègic del govern municipal a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes en la seva gestió i governança, a més de participar d’un avanç constant i progressiu cap a la igualtat.

 

El Distintiu per la igualtat de gènere, elaborat per l’Associació Forgender Seal i dissenyada d’acord amb la normativa nacional i els mandats i tractats Internacionals en relació als drets humans de les dones, el desenvolupament humà, les ciutats i el canvi climàtic (Agenda 2030 i Nova Agenda Urbana).

 

Montmeló és el primer municipi del Baix Vallès en aconseguir aquest distintiu per la Igualtat entre Homes i Dones SG CITY 50-50.

 

 

 


Data de modificació: 05/10/2020 09:25:04