Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:36  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Tercera campanya de Cens genètic de gossos amb mostres d'ADN

  • Campanya municipal cens caní

    Campanya municipal cens caní

27/9/2020

El mes d’octubre de 2020 s’inicia la 3a campanya de cens genètic de gossos amb mostres d'ADN.

 

Els vals per a poder realitzar la presa de la mostra es poden aconseguir de manera telemàtica, mitjançant l'Oficina Virtual de Tràmits, o presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. Amb aquest val cal demanar cita prèvia al Centre Veterinari del Vallès (Av. Pompeu Fabra, 29 Montmeló) que és la clínica veterinària concertada i autoritzada per l'empresa ADN Caní, adjudicatària del concurs públic.

 

Per fer la presa de mostra en qualsevol altre centre, aquest ha de complir uns requisits tècnics imprescindibles perquè sigui vàlida. Els marcadors genètics que la clínica escollida ha d'analitzar són els recomanats per l'ISAG (International Society for Animal Genetics). Un cop la clínica us faci lliurament de l'informe del resultat obtingut, haureu de portar el document per a la seva incorporació a la base de dades del cens caní genètic de l'Ajuntament de Montmeló a les oficines de l'OAC, mitjançant registre presencial.

 

El 31 d’octubre finalitza el termini per sol·licitar la subvenció del 100% del cens genètic de gossos amb mostres d'ADN. Un cop transcorregut aquest termini, el preu per inscriure en el registre genètic caní serà de 35€ a qualsevol clínica veterinària.Data de modificació: 22/02/2021 10:25:45