Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:28  |  06/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Baixa la matriculació en els centres no reglats de Montmeló respecte anys anteriors

  • La Fireta

    La Fireta

25/9/2020

El Centre de Formació d'Adults, l'Escola Bressol la Fireta i l'Escola Municipal de Música també han reprès la seva activitat seguint totes les mesures de seguretat dictades pels departaments d'Educació i Salut.

 

Pel que fa al Centre de Formació d'Adults, ha iniciat el mes de setembre amb 70 matriculats i han previst ampliar la matrícula fins al 25 de setembre, atès que s'ha observat un degoteig d'alumnes interessats a matricular-se d'algunes formacions els últims dies. Per altra banda, també cal valorar l'increment de l'oferta formativa plantejat per a aquest curs, com és la possibilitat de ser centre examinador d'ACTIC i l'ampliació de la formació per a la gent gran enfocada a l'ús dels telèfons mòbils.

 

Respecte a l'Escola Bressol la Fireta, s'ha iniciat el curs amb 37 infants i també es va rebent un degoteig de famílies interessades a portar els infants al centre. El 22 de setembre va tenir lloc una reunió informativa a la Sala de la Concòrdia per informar del pla d'obertura de la llar d'infants així com totes les mesures de seguretat que s'estan duent a terme per a la prevenció de la pandèmia.

 

Per últim, l'Escola Municipal de Música, ha iniciat el mes de setembre amb 90 matriculats però cada setmana aquesta xifra s'amplia. L'oferta de l'escola s'està adaptant amb molta rapidesa a la nova situació, plantejant noves formes d'aprendre o de relacionar-se amb l'alumnat, bé de manera presencial o telemàtica, i sempre respectant totes les mesures de seguretat. Els grups s'han adaptat a les ràtios de les aules i es compleixen les mesures d'higiene abans i en finalitzar l'activitat.Data de modificació: 25/09/2020 09:54:15