Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:02  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament realitza millores als diferents centres educatius durant els mesos d'estiu

  • Centres educatius de Montmeló

    Centres educatius de Montmeló

24/9/2020

L'Ajuntament de Montmeló aprofita cada any el tancament de les escoles per a la realització de les diferents tasques de manteniment i obres menors dels diferents centres educatius.

 

En el cas de l'Escola Sant Jordi, s'han fet tasques de manteniment d'humitats i goteres, s'han reparat portes i persianes i s'han repassat les cantoneres de la zona de l'hort i del pati d'Educació Infantil. S'han fet tasques de jardineria en general i s'han omplert els sorrals. Com a obra menor, s'ha fet una rampa al pati de sorra de primària, per a l'alumnat amb mobilitat reduïda. S'han repassat els xaragalls i s'han netejat els desguassos i, per últim, s'ha fet un repàs general de fluorescents i de cisternes i piques.

 

En el cas de l'Escola Pau Casals, on el pressupost és una mica superior perquè l'escola renuncia a mitja subvenció atorgada per l'Ajuntament a canvi d'incrementar les obres i reparacions, s'han reparat canals d'aigua que estaven deteriorades, s'han reparat tapes de persianes i s'ha reparat el guix del voltant del marc de la porta de la cuina. Pel que fa a les tasques de jardineria, s'ha repassat l'enjardinat de davant de l'antiga casa del conserge, s'han tret males herbes del terraplè del pati d'Educació Infantil i s'ha retirat la soca del pi de l'entrada i l'arbrat mort de la tanca perimetral. S'han repintat els jocs del pati d'Educació Infantil i s'ha aplicat protecció pel sol. S'han reajustat les frontisses de la tanca de fusta del pati d'Educació Infantil. S'ha col·locat una paperera a la zona del pati nou del talús i s'ha tancat l'espai de baix per impedir l'accés al recinte de la pista. S'han reparat portes i finestres, repassat fluorescents, aixetes, piques i cisternes. També s'han netejat desguassos i s'han reomplert sorrals i s'han repassat xaragalls. Per últim, s'ha habilitat una nova porta d'entrada a l'escola per tal d'acomplir amb les mesures de seguretat de la Covid-19.

 

Pel que fa a l'Escola Bressol La Fireta, també s'ha habilitat una nova porta d'entrada al centre i a finals del curs passat es van instal·lar armaris a l'antiga zona de cotxets, després que s'habilités un espai específic per a això. En els pròxims dies, està previst el muntatge d'una caseta infantil al pati, finançada per l'AMPA, i durant el curs actual es preveu fer una reparació i pintura general de les portes de l'escola, col·locar piques infantils a les aules i baixar els canviadors així com els vidres de separació amb les aules.Data de modificació: 24/09/2020 08:26:54