Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:07  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

A la venda les entrades del Catalunya WorldSBK Round 2021 amb una promoció especial

  • Catalunya WorldSBK Round

    Catalunya WorldSBK Round

20/9/2020

Els amants del motociclisme poden gaudir d’un 30% de descompte a la Full Pack Experience, una modalitat d’entrada pels tres dies amb accés a pàdoc i al pit walk. Només vàlid fins aquest diumenge.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- Enol Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat avui a la venda les entrades del Catalunya WorldSBK Round de 2021. I quina millor manera de fer-ho que amb una promoció de sortida per commemorar la celebració aquest cap de setmana de la primera edició de la prova en el traçat català.

La promoció, activa a partir d'avui divendres i fins al diumenge 20 de setembre a les 23.59 h, consisteix en un 30% de descompte en l'entrada ‘Full Pack Experience’ per a l’esdeveniment previst pels dies 17, 18 i 19 de setembre de 2021*. Aquesta modalitat inclou l'accés al Circuit durant els tres dies del Round i permetrà que els assistents se submergeixin en l'experiència completa, amb l'accés a pàdoc i als diferents pit walks. Ara i durant aquests tres dies, el preu d'aquesta entrada és de 48 euros. L’organització garanteix la devolució del 100% de l’import d’aquest ‘Full Pack Experience’ en cas d’anul·lació o canvi de dates del Catalunya WorldSBK Round.

Una vegada s'acabi la promoció, tots els amants del motociclisme que vulguin presenciar en directe la segona visita del WorldSBK al Circuit de Barcelona-Catalunya la propera temporada podran fer-ho des de només 19 euros (amb l'entrada de divendres). L'experiència completa, que inclou l'entrada de tres dies amb accés a pàdoc i pit walk, tindrà un preu de 69 euros.
 
*Data provisional, subjecta a confirmació del calendari WorldSBK 2021 per part de la FIM.Data de modificació: 23/09/2020 12:28:35