Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:49  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

La prevenció de la Covid-19 marca l’inici del curs a Montmeló

  • Classes amb mascareta i distància social

    Classes amb mascareta i distància social

  • Neteja de mans a les aules

    Neteja de mans a les aules

17/9/2020

Els centres educatius del municipi han obert les seves portes al nou curs 2020-2021 amb l’aplicació de les mesures per evitar la propagació del COVID-19.

 

Algunes d’aquestes mesures han estat l’ampliació de les franges horàries d’entrada i sortida de l’alumnat al centre, en funció dels grups, per tal d’evitar l’aglomeració de persones a l’inici i al final de l’activitat. En aquest sentit, també s’han habilitat noves portes d’accés al centre.

 

Seguint el protocol del Departament d’Ensenyament, els grups s’han organitzat com a “grups estables o bombolla”, tractant de designar el mínim professorat possible per grup i amb ús de mascareta obligatòria dels infants a partir de 6 anys.

 

En aquest sentit, el passat dimarts 8 de setembre, l’escola bressol, les escoles del municipi i l’institut, es van reunir amb la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut i les regidories d’Educació i Salut de l’Ajuntament, per tal de fer una revisió d’aquest protocol i conèixer els referents COVID tant dels centres com de l’Àrea Bàsica de Salut.

 

Pel que fa a l’INS Montmeló, i per tal de poder descongestionar els espais de què disposa el centre, estant ús de 4 aules normals i una d’informàtica a la G2M, on s’ha ubicat el Cicle Formatiu de Perruqueria i Estètica.

 

Per últim, i en quant a la neteja i desinfecció dels centres, l’Ajuntament ha ampliat el contracte de l’empresa de neteja per tal de reforçar la higiene dels centres en horari de matí, disposant, així d’una persona més a cada escola.Data de modificació: 17/09/2020 17:39:02