Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:30  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Es presenta el MarketplaceVO

  • Es presenta el MarketplaceVO

    Es presenta el MarketplaceVO

16/9/2020

La seu de MolletHub va ser el lloc escollit per presentar ahir a la tarda en roda de premsa el MarketplaceVO, la plataforma que vol ser el punt de trobada i intercanvi de les empreses del Vallès Oriental.

 

Consell Comarcal del Vallès Oriental - El MarketpaceVO es va posar en marxa fa dos mesos i, de moment, té registrades 128 empreses en la part de les ofertes i 2 en la part de demandes. Les empreses abasten els àmbits dels productes de la terra, oci, hostaleria i restauració, indústria, comerç i serveis a la comunitat i productes Covid19.

Es tracta d’una plataforma comarcal d’empreses i productes del territori, que té l’objectiu de fomentar la col·laboració entre empreses de la comarca i ajudar a la difusió dels productes que s’elaboren al Vallès Oriental.

 

L’impuls d’aquest Markeplace ha estat un encàrrec de la taula de concertació territorial Vallès Oriental Avança (TVOA) i forma part del Pla de Reactivació Econòmica i Social del Vallès Oriental.

 

L'objectiu bàsic d'aquest Marketplace és donar l'oportunitat a les empreses de la comarca de treballar conjuntament i establir sinèrgies entre elles i aconseguir amb això que alguns dels processos de les empreses siguin més eficients i, per tant, puguin reduir els seus costos. La plataforma també col·laborarà específicament amb l’Ajuntament de Granollers per compartir les dades del seu Marketplace.

 

El conseller de Promoció Econòmica i Estudis del Consell Comarcal, Jordi Manils, ha destacat que es tracta d’una “iniciativa molt potent llargament reivindicada per les entitats empresarials de la comarca  i el teixit comercial, i era molt esperada”. Segons Manils, vol ser un “espai de construcció de sinèrgies, de treball compartit entre diferents iniciatives empresarials que enforteixin les empreses i també el teixit econòmic de la comarca”“Parteix de la filosofia de la Taula Vallès Oriental Avança que és enfortir la cooperació per damunt de la competició”, ha dit.

 

Per la seva part, el 4t tinent d'alcalde i coordinador de l'Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació de l'ajuntament de Mollet del Vallès​, Raúl Broto, ha comentat que “la col·laboració entre entitats i administracions ara és més important que mai perquè tots hem de remar plegats cap a la mateixa direcció”.  Segons Broto, “els projectes estratègics a vegades costa visualitzar-los perquè són a llarg termini però avui presentem una cosa que és real, que funciona i que les empreses i comerços del territori poden començar a utilitzar immediatament”.

 

Al MarketplaceVO es pot accedir a través del Web del Consell Comarcal i les empreses interessades poden inscriure-s’hi a través del formulari de registre.

De moment, tal com va explicar el tècnic SIG del Consell Comarcal, Eloi Riera, la plataforma s’ha elaborat amb google my maps i google forms com a sistema més eficaç per crear-la en temps rècord, tot i que, en cas que la plataforma creixi, no es descarta canviar a un sistema més complex i amb més prestacions.

El Consell Comarcal contractarà un/a tècnic/a específic per contactar amb empreses de la comarca per informar-les de l’existència de la plataforma i animar-les a incorporar-s’hi.

 

  • Per a qualsevol petició o dubte es pot contactar amb els serveis tècnics del Consell Comarcal a través del correu marketplace@vallesoriental.cat


Data de modificació: 17/09/2020 15:43:17