Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:29  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Obert el termini per sol·licitar subvencions per a habitatges buits que es posin a lloguer per mitjà de la Borsa Comarcal

  • Subvencions habitatges

    Subvencions habitatges

  • Mediació d’habitatges buits per a lloguer assequible

    Mediació d’habitatges buits per a lloguer assequible

24/9/2020

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha obert avui 17 de setembre el termini per presentar la sol·licitud per accedir a subvencions per a habitatges desocupats que es posin a lloguer a través de la mediació de la Borsa Comarcal. El termini acaba el 16 d’octubre.

 

Ahir es va publicar la convocatòria i les bases reguladores especifiques per a l’atorgament de les subvencions que estan adreçades al foment del lloguer i l’habitatge assequible.

 

Aquestes, impulsades i aprovades pel Ple del Consell Comarcal, regulen la concessió de subvencions per a les persones físiques o jurídiques privades propietàries d’habitatges desocupats situats a municipis de la comarca, per tal de destinar-los al lloguer, per mitjà del programa de la Borsa de lloguer social de l’Oficina comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental. La consignació màxima del conjunt de les subvencions és de 10.000 euros.

 

Quin és el termini per presentar la sol·licitud?

El termini de presentació de les sol·licituds s’inicia al dia següent de la publicació de la convocatòria, el 17 de setembre de 2020, i s’acaba el proper 16 d’octubre de 2020.

 

Com se sol·licita?

Presencialment amb cita prèvia, a la seu del Consell Comarcal, o telemàticament (http://www.vallesoriental.cat/el-consell/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/-instancia-generica.html ) juntament amb tota la documentació establerta a la base 6

 

  • Més informació: CCVO

Informació relacionada


Data de modificació: 24/09/2020 12:11:49