Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:39  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

La Diada a Montmeló s'adapta a la situació de la Covid-19

  • Diada Nacional de Catalunya 2020 a Montmeló

    Diada Nacional de Catalunya 2020 a Montmeló

12/9/2020

La Diada Nacional de Catalunya a Montmeló es va fer respectant les mesures que proposen les autoritats sanitàries. L'acte es va dur a terme a la Plaça Rafael Casanova.

Els actes de la Diada que organitza la Penya Blaugrana Montmeló i que enguany arriba a la seva majoria d'edat, amb 18 edicions organitzades, va tenir un guió semblant als actes d'any anterior, però sempre tenint en compte les mesures de seguretat de la Covid-19.

Un cop llegit el manifest de la Diada, tots els partits polítics amb representació al consistori van participar en l'ofrena conjunta que fa l'Ajuntament. I tots van coincidir que la lluita contra la Covid-19 ha de ser unitària i sense diferències polítiques.

No va faltar el ball de l'Homenatge a càrrec del Ball de Gitanes. A continuació, les entitats que van prendre part a l'ofrena floral van seguir un protocol molt definit, entrant per un costat i sortint per l'altre per evitar coincidir.

Tampoc va faltar la ballada de sardanes. Enguany, per evitar el contacte directe de les mans, els balladors i balladores subjectaven una senyera. D'aquesta manera, i després de molts mesos, els amants d'aquesta dansa van tornar a ballar al ritme de la cobla Súria.

 

 Data de modificació: 18/09/2020 13:26:18