Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:59  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Els accessos al municipi es restringiran durant els dies de MotoGP

  • Aquest any no toca

    Aquest any no toca

25/9/2020

L'Ajuntament ha engegat una campanya sota el nom "Aquest any no toca", per tal que les persones aficionades al motociclisme no vinguin a Montmeló els dies 25, 26 i 27 de setembre, durant la celebració del Gran Premi de Motociclisme al Circuit.

Cada any, el cap de setmana de MotoGP el poble s'omple de visitants, però aquest cop a causa de la situació sanitària, no se celebraran actes especials i a l'hora també es restringiran els accessos al municipi el 26 i 27 de setembre. Els Mossos estaran situats a les entrades del poble i identificaran les persones que vulguin accedir al municipi. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol evitar la gran afluència de visitants que s'acostuma a registrar durant els dies del Gran Premi de Motociclisme. A diferència d'altres anys, tampoc hi haurà activitats al carrer ni punts de venda per a seguidors de les motos.

Aquesta decisió excepcional és causada per la situació que s'està vivint a causa de la pandèmia de la Covid-19. Per això l'Ajuntament, així com els diferents agents de seguretat -Mossos d'Esquadra, Policia Local i Protecció Civil-, han posat en marxa la campanya "Aquest any no toca", a través de les xarxes socials i informant directament a les diferents entitats i associacions Motards, per tal de fer entendre que aquest any no hi ha cap raó per realitzar concentracions massives de persones als carrers de Montmeló, ja que a més, el Gran Premi de Motociclisme de Montmeló d'enguany no tindrà públic.

A la campanya s'adverteix que els diferents accessos al municipi estaran totalment restringits i vigilats per patrulles de Mossos i Policia durant els dies i hores del Gran Premi de MotoGP i que només podran accedir-hi els habitants de Montmeló.

 Data de modificació: 25/09/2020 14:59:49