Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:55  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Presentació de la plataforma MarketplaceVO

  • MarketplaceVO

    MarketplaceVO

9/9/2020

El Consell Comarcal i la Taula Vallès Oriental Avança presenten una de les accions incloses en el Pla de Reactivació Econòmica COVID-19: la Plataforma MarkeplaceVO, que recull el conjunt d’ofertes i demandes de productes o serveis d'empreses de diferents àmbits o sectors (comerç i serveis a la comunitat, indústria, oci, hostaleria i restauració, productes de la terra i productes de la Covid-19).

 

La plataforma també es recull informació sobre necessitats de formació i ocupació de les empreses per detectar els àmbits que s'han de millorar.  L'objectiu bàsic d'aquest Marketplace és donar l'oportunitat a les empreses de la comarca de treballar conjuntament i establir sinergies entre elles. Aquesta col·laboració pot fer que alguns dels processos de les empreses siguin més eficients i, per tant, puguin reduir els seus costos. L'ànima d'aquest projecte se centra en la creativitat de les empreses i en el talent existent en aquestes, per facilitar la creació d'ocupació en aquests moments de crisi.

 

La presentació d'aquesta nova eina es farà dimarts 15 de setembre, a les 17 hores, a la seu de Mollet Hub. Intervindran Jordi Manils, conseller de Promoció Econòmica i Estudis del Consell Comarcal, Raúl Broto, 4t tinent d'alcalde i coordinador de l'Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació de l'ajuntament de Mollet del Vallès, i Eloi Riera, tècnic SIG del Consell Comarcal (Vallès Oriental Industrial-Impuls i dinamització dels PAE).Data de modificació: 10/09/2020 20:43:48