Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:08  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

El 15 de setembre comença la campanya de control de gossos registrats al cens d'ADN

  • campanya de cens genètic de gossos

    campanya de cens genètic de gossos

14/9/2020

Dintre de la campanya de cens genètic de gossos, amb la creació d’una base de dades d’ADN que es va iniciar al juliol de 2019 i que la pandèmia ha endarrerit, el proper dia 15 de setembre començarà la fase de control de la normativa.


En aquesta fase la policia local procedirà a sol.licitar la xapa amb el codi QR que s’entrega en el moment de fer el cens. Si en aquell moment no es porta la xapa, penjada del collar o a la butxaca de qui passeja el gos, es donarà un termini de 15 dies per a presentar-la a la seu de la policia local.


Qui no la porti perquè encara no ha fet el tràmit del cens disposarà del mateix termini de 15 dies per procedir a fer-ho, i evitar així la sanció prevista a l’Ordenança. 
Aquestes conprovacions es faran a la vía pública i també a les zones d’esbarjo per a gossos (ZUEG) del Mil.lenari, el Pedregar, el camí dels pagesos i l’Escorxador.

 

La fase de començament de recollida d’excrements no recollits pels propietaris i propietàries dels gossos està previst que comenci el proper mes d’octubre i també es farà a la vía pública i a les zones d'esbarjo  per a gossos (ZUEG).

 

Al mateix temps en que es comprovarà el cens també es recordarà l’obligació de portar sempre lligats els gossos i de portar una ampolla amb aigua per netejar els pixums i així no fer malbé el mobiliari urbà. Quan es formalitza el cens genètic s’entrega una ampolla de plàstic.

 Data de modificació: 16/09/2020 14:13:03