Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:35  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Escoles, CAP i Ajuntament de Montmeló concreten protocols en cas de Covid a l’aula

  • Protocol escolar en cas de Covid-19

    Protocol escolar en cas de Covid-19

9/9/2020

Durant aquest curs escolar, el sector educatiu i el sanitari hauran d'anar més de la mà que mai. Per aquest motiu, el passat dimarts 8 de setembre es va realitzar la primera reunió entre tots dos sectors, per tal de  fixar el protocol d'actuació en cas que es detecti un cas de Covid-19 a qualsevol dels centres escolars del municipi.

 

Quan un infant presenti símptomes compatibles amb Covid se’l portarà al CAP. Allà un metge o una infermera el valoraran i si confirmen el risc de coronavirus, se li farà una PCR. En cas que el resultat sigui positiu, l’infant estarà aïllat 14 dies i se li faran proves al seu nucli familiar i als companys de classe. Aquest és el protocol que les escoles i els CAPs seguiran de cara a l’inici de curs. La Sala Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló ha acollit la primera reunió entre educadors i sanitaris per posar en comú aquest procediment.

 

Durant el curs, cada escola tindrà un referent pel que fa a situacions de Covid-19. Serà algú de l’equip directiu i estarà encarregat d’estar en contacte amb el gestor Covid de Montornès-Montmeló. La trobada també ha servit perquè tot el personal es conegui en persona.

 

Aquestes reunions es repetiran al llarg del curs per analitzar com evoluciona la situació a cada escola del poble.

 

 Data de modificació: 10/09/2020 19:58:40