Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:38  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Els bombers rescaten tres joves al riu Besòs després d’una crescuda sobtada del cabal

  • Rescaten tres nens atrapats pel creixement del Besòs a Montmeló

    Rescaten tres nens atrapats pel creixement del Besòs a Montmeló

10/9/2020

La intervenció dels bombers de Catalunya, avisats per la Policia Local de Montmeló, va evitar el que podia haver estat una autèntica desgràcia.
Els bombers van rescatar ahir dimecres 9 de setembre tres menors del mig del riu Besòs que es van veure sorpresos per una pujada important del cabal en molt poca estona.

 

Segons fonts dels Bombers, els tres menors, d’11 i 12 anys, van sortir il·lesos de l’incident. Dos bombers amb neoprè i lligats amb cordes van accedir fins al punt del centre de la llera on van quedar atrapats i els van carregar a braços i els van acostar fins a la vora del riu. Cap a 2/4 de 7 de la tarda s’havia completat el rescat.

Una de les característiques dels rius i rieres mediterranis és que poden veure incrementar el seu cabal de manera molt ràpida, encara que on ens trobem no estigui plovent.

Malauradament els nostres nens i nenes moltes vegades actuen imitant les nostres accions i aquest estiu, especialment en acabar el confinament, vam poder veure famílies senceres banyant-se amb tots els riscos que això comportava.

 

 Data de modificació: 10/09/2020 19:48:50