Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:00  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Se celebra la Festa de la Patrona, aplicant noves mesures de seguretat als actes realitzats

  • La Patrona 2020: Les Balkan Paradise Orquestra

    La Patrona 2020: Les Balkan Paradise Orquestra

  • La Patrona 2020: passejada dels Gegants de Montmeló

    La Patrona 2020: passejada dels Gegants de Montmeló

  • La Patrona 2020: audició de sardanes amb la Principal del Llobregat

    La Patrona 2020: audició de sardanes amb la Principal del Llobregat

5/9/2020

El 14, 15 i 16 d'agost la ciutadania va poder gaudir de la festivitat, tot i que adaptant les activitats a la "nova realitat" de la pandèmia.

Enguany s'ha celebrat la festivitat de la Patrona, amb variacions per garantir la seguretat de la ciutadania. L'Ajuntament va treballar en un model nou que s'adaptés a les mesures de seguretat i permetés a la ciutadania gaudir d'activitats culturals en un entorn segur. Un dels canvis més significatius d'enguany ha estat l'espai, ja que es van centralitzar les activitats als Jardins de la Torreta amb l'objectiu de tenir control de l'aforament i garantir la distància interpersonal. La presa de temperatura, les mascaretes, el gel hidroalcohòlic i la neteja contínua de superfícies ens han acompanyat a tots els actes programats. Aquests canvis van permetre gaudir d'una programació variada i de qualitat que va ser molt ben rebuda per la ciutadania.

Divendres 14, els actes van començar amb el rom cremat amb les Anxovetes i les Balkan Paradise Orchestra, van ser els concerts amb més afluència de públic. La regidoria de Cultura, Festes i Tradicions va apostar per una programació de grups liderats per dones i les seves actuacions van aixecar al públic de les cadires per brindar forts aplaudiments.

La tradicional Missa Solemne va donar el tret de sortida als gegants, que van acompanyar la festa amb un important esforç de la Colla, que va fer la rua sense canviar de portadors com a mesura de seguretat. La Montse, en Malús i en Jordi van presidir l'escenari de la Cobla La Principal del Llobregat que va oferir una audició de sardanes, amb l'estrena de la sardana què dur el nom de dos sardanistes del municipi, "La Pepita i en Bernat". Els boleros d'Héctor i Esmeralda van amenitzar la nit de dissabte, que aquest any no va tenir ball.

Diumenge va ser el torn de l'espectacle a la plaça de la Cucurny, que va portar el toc d'humor a la festa fent riure a grans i petits. La festa va acabar amb l'espectacle Somnis de Sorra, que va omplir la Sala Polivalent emmudint el públic i transportant-lo a diferents llocs del món i per diverses històries.

Una Festa de la Patrona diferent que va permetre gaudir d'espectacles culturals amb totes les mesures de seguretat #CulturaSegura

 

Accedeix aquí a la galeria de fotosData de modificació: 14/09/2020 14:12:07