Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:37  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

90 persones grans es beneficien de les activitats d'estiu del "Casalet de juliol" de Montmeló

  • Teatre Musical

    Teatre Musical

  • Taller de psicomotricitat

    Taller de psicomotricitat

4/9/2020

Sota el nom del Casalet de juliol, el Casal de la Gent Gran de Montmeló gestiona i organitza una sèrie d'activitats dirigides a les persones més grans de 60 anys.

L'objectiu d'aquestes activitats és millorar el benestar emocional de les persones d'edat i, al mateix temps, potenciar les relacions socials i treballar les capacitats cognitives i físiques de les persones usuàries.

El Casalet ha ofert enguany tres àmbits d'actuació. Un taller presencial de teatre musical per a persones autònomes, un altre taller de psicomotricitat i jocs cognitius i relacionals per a persones més vulnerables i amb indicació tècnica i, una tercera activitat que es tractava de la realització d'un quadern amb exercicis de manteniment de les capacitats cognitives. Els dos primers tallers presencials es van realitzar a l'exterior de l'antiga estació, a causa de les restriccions de seguretat de la Covid-19.

En dades, el Casal d'Estiu de la Gent Gran de Montmeló va atendre a un total de 90 persones usuàries: 30 van beneficiar-se dels tallers presencials i 60 de taller virtual del Quadern d'Estiu.Data de modificació: 10/09/2020 19:00:51