Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:41  |  23/10/2020

Data i hora oficial

El temps

S'obre el període d'inscripcions als cursos de català al portal de llengua

  • Cartell d'inscripció als cursos de català

    Cartell d'inscripció als cursos de català

13/9/2020

L'Oficina de Català obre les portes per iniciar el nou període d'inscripcions als cursos de català, amb l'objectiu d'aprendre la llengua, obtenir la certificació i complementar-ho amb activitats culturals al llarg del curs.

 

Tenint en compte la situació que estem vivint davant de la pandèmia, s'han organitzat cursos presencials i en línia per a les persones que comencen a estudiar català i cursos en línia per a qui ja té coneixements de llengua i no cal la presencialitat. A més, respectant les mesures de seguretat, hi haurà menys alumnes per aula, segons el que marqui la llei.

 

Enguany les inscripcions seran del 17 al 25 de setembre i s'hauran de fer, com a novetat, a través de la plataforma del portal de llengua https://inscripcions.cpnl.cat, disponible en català, castellà, francès, anglès, àrab i xinès per facilitar la informació.

 

En el cas de Montmeló s'ofereix un curs presencial de 45 h de Bàsic 1 per a les persones nouvingudes. El curs es farà els dimarts i dijous de 9.15 h a 11.15 h.

 

Les persones interessades a fer cursos de català poden accedir directament al portal de llengua per inscriure's o conèixer el seu nivell de català. També poden informar-se'n a l'Oficina de Català demanant cita prèvia al correu montmelo@cpnl.cat.Data de modificació: 14/09/2020 09:35:56