Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:26  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Esport segur i per a tothom

  • Fes esport

    Fes esport

  • Cartell Un, dos, tres, JA!

    Cartell Un, dos, tres, JA!

1/9/2020

Arrenca la campanya Un, dos, tres, JA! Els centres esportius municipals ja estan a punt. La Diputació de Barcelona ha treballat amb els ajuntaments de la provincia perquè tu no paris de fer esport. T'hi esperem!

 

Diputació de Barcelona- Perquè puguis tornar a fer esport amb una única preocupació: passar-t'ho bé. Amb aquest objectiu, la Diputació de Barcelona treballa colze a colze amb l'ajuntament per adaptar els equipaments municipals i la pràctica esportiva a la nova normalitat i amb totes les garanties sanitàries.

 

A la província de Barcelona hi ha 4.420 equipaments esportius municipals, sense comptar els de la ciutat de Barcelona. S’hi inclouen 2.373 poliesportius, 458 piscines a l’aire lliure, 649 camps de futbol, 191 pistes d’atletisme, 214 piscines cobertes, 316 pavellons i altres 219 equipaments de tipologies diverses. El 49% de les instal·lacions esportives de la província són municipals, i al voltant d’un 10% de la població hi està abonada.

 

Totes aquestes instal·lacions van ser de les primeres a tancar al públic per la pandèmia de la COVID-19 que, a la vegada, va convertir la pràctica esportiva domèstica en una de les grans vàlvules d’escapament de la ciutadania durant el confinament. Ara, en la nova normalitat, la Diputació dona suport als ajuntaments en la reobertura segura de tots aquests equipaments i, també, en les mesures per a l’ús correcte dels itineraris outdoor, que permeten practicar esport i gaudir de la natura.

 

 

 Data de modificació: 01/09/2020 09:40:35