Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:09  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

El Circuit celebrarà l’Acerbis Catalunya WorldSBK Round 2020 a porta tancada

  • SBK test

    SBK test

31/8/2020

Per garantir la seguretat de competidors i aficionats, s'ha pres la decisió de cancel·lar l'accés de públic a l'esdeveniment, que tindrà lloc del 18 al 20 de setembre.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà la primera edició de l’Acerbis Catalunya WorldSBK Round a porta tancada els pròxims 18, 19 i 20 de setembre.

La decisió ha estat presa juntament amb els promotors, Gemocat, així com amb els organitzadors, Dorna Sports. Donades les circumstàncies sanitàries actuals i amb l'objectiu de garantir la seguretat de competidors i aficionats, s'ha considerat oportú cancel·lar l'accés de públic a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. Els professionals desplaçats al traçat durant la prova hauran de seguir un protocol sanitari pertinent.

Totes aquelles persones que hagin adquirit les seves entrades seran contactades per poder tramitar un voucher per a la cita de 2021, els dies 17, 18 i 19 de setembre, o el reemborsament (data provisional, subjecta a confirmació del calendari WorldSBK 2021 per part de la FIM).
 
Destacar que, encara que els aficionats no puguin presenciar l'espectacle del Mundial de SBK des de les instal·lacions del traçat barceloní, sí que podran fer-ho per televisió (Esport3, Teledeporte, Eurosport, Dazn).

Josep Lluis Santamaria, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya: "Tenint en compte la situació global actual, ens hem vist obligats a prendre conjuntament amb els promotors aquesta decisió, sempre prioritzant la seguretat i salut de tothom. Tan aviat sigui sanitàriament oportú celebrar curses amb espectadors, obrirem les portes del Circuit per seguir gaudint de la competició a les nostres instal·lacions”.

Gregorio Lavilla, director executiu, esportiu i organització de WorldSBK: "És una pena que la primera edició del Catalunya WorldSBK Round se celebri sense aficionats. No obstant això, en aquesta època d'incertesa, hem de donar prioritat a totes les mesures sanitàries i de seguretat possibles per participants, professionals i, per descomptat, els fans. Esperem que molt aviat puguem veure de tornada a les grades als apassionats de WorldSBK".

Bernie Faus, director de Gemocat: "Malgrat tot l'esforç i il·lusió per fer realitat la primera edició de l'Acerbis Catalunya Round, des de Gemocat – juntament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya i Dorna – no hem dubtat ni un moment en prendre la decisió de córrer a porta tancada per tal de garantir la seguretat de públic i participants. Per la nostra part, nosaltres ja comencem a treballar de cara a 2021. Volem agrair el treball i col·laboració del Circuit i Dorna en aquest període, així com donar les gràcies als aficionats que també desitgen poder veure en directe el Mundial de Superbike a Montmeló. Us esperem al setembre de 2021!”.Data de modificació: 31/08/2020 08:35:27