Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:46  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Obert el termini per a sol·licitar beques i ajuts per a l'estudi

  • Il·lustració d'un estudiant

    Il·lustració d'un estudiant

10/8/2020

El Ministerio de Educación y Formación Profesional ha obert el termini per a la sol·licitud de beques de batxillerat, FP, universitat i altres ajudes de suport educatiu.

 

Per sol·licitar una beca o ajut has de tenir en compte el següent:

 

BEQUES FP, BATXILLERAT I ALTRES CURSOS

 

Del 9 d’agost a l'1 d’octubre del 2020 estarà obert el termini per presentar les sol·licituds de beques per FP, batxillerat, ensenyaments artístics, estudis de l’escola oficial d’idiomes, inclosa la modalitat a distància, ensenyaments esportius, estudis religiosos i preparació a les proves d’accés.

 

Trobaràs tota la informació i el formulari de sol·licitud a la pàgina web https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas.html.

 

 

BEQUES UNIVERSITAT I ESTUDIS POST-OBLIGATORIS

 

Del 9 d’agost al 15 d’octubre del 2020 estarà obert el termini per presentar les sol·licituds de beques generals del Ministeri d’educació per cursos d’accés a la universitat per majors de 25 anys i títols en graus i màsters. Queden excloses els estudis de tercer cicle o doctorat, estudis d’especialització i títols propis d’universitat. Trobaràs tota la informació i el formulari de sol·licitud a la pàgina web https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas.html.

 

També està obert el procediment MATRC i beca d’equitat del 16 de juliol al 15 d’octubre del 2020. Aquesta convocatòria regula dos procediments adreçats a estudiants que cursen estudis universitaris oficials de grau o de màster universitari. Es tracta dels següents:

 

  • Procediment MATRC: Consisteix en l'obtenció d'una acreditació de caràcter econòmic per tal de poder realitzar la matrícula en la universitat (preu públic dels crèdits matriculats per 1a vegada) amb la condició de becari o becària condicional. Aquesta acreditació s'adreça als estudiants que vulguin sol·licitar la beca de caràcter general del Ministeri d'Educació i Formació Professional per al curs acadèmic 2020-2021.
  • Procediment EQUITAT: Consisteix en l’obtenció de la beca Equitat i de la corresponent acreditació de tram de renda familiar.

Per optar a cada procediment s’ha d'emplenar un únic formulari. Es tracta d'una sol·licitud per a tots dos procediments. Trobaràs la informació a https://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/

 

 

BEQUES D’AJUDA A ALUMNES AMB NECESSITATS ESPECIALS

 

Del 9 d’agost al 30 de setembre del 2020 estarà obert el termini per presentar les sol·licituds de beques per a persones que presenten una necessitat específica en el suport educatiu derivat d’alguna d’aquestes situacions: discapacitat, trastorn greu de la conducta, trastorn de l’espectre autista (TEA) i altes capacitats.

 

Trobaràs tota la informació i el formulari de sol·licitud a la pàgina web https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas.html.

 

 

Si necessites ajuda per tramitar la beca, posa’t en contacte amb la tècnica del departament d’acció social durant el mes de setembre que t’ajudarà amb els teus dubtes acciosocial@montmelo.cat

 

 Data de modificació: 12/08/2020 09:21:56