Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:22  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Maria Teixidor i Josep Lluís Santamaría, nomenats presidenta i director del Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Josep Lluís Santamaría, director general del Circuit

    Josep Lluís Santamaría, director general del Circuit

  • Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement, i Maria Teixidor, presidenta del Circuit de Barcelona-Catalunya

    Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement, i Maria Teixidor, presidenta del Circuit de Barcelona-Catalunya

31/7/2020

Proposats pel Govern de la Generalitat de Catalunya, el Consell d’Administració de Circuits de Catalunya, S.L. ho ha ratificat avui.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El Consell d'Administració de Circuits de Catalunya, S.L. ha ratificat avui els nomenaments de Maria Teixidor com a presidenta i de Josep Lluís Santamaría com a director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, càrrecs que van ser proposats pel Govern de la Generalitat de Catalunya. 

Maria Teixidor pren el relleu de Vicenç Aguilera, qui va ser president del Circuit fins al febrer de 2020, i de Josep Mateu, president del RACC, qui posteriorment ha estat exercint aquest càrrec de forma interina; mentre que Josep Lluís Santamaría adopta el càrrec que des de l'any 2015 exercia Joan Fontserè com a director general.

Maria Teixidor, llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, és advocada i mediadora especialitzada en propietat intel·lectual, industrial, gestió de llicències i drets immaterials i Compliance. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en empreses com Vuca Solutions o el despatx Roca Junyent, i també és creadora d’eines tecnològiques legals (LegalTech) per a empreses, organitzacions i per a l’àmbit educatiu. En l’àmbit de l’esport, entre 2015 i 2020 ha format part de la junta Directiva del Futbol Club Barcelona, on ha exercit càrrecs com la Secretaria, responsable del futbol femení o la Vicepresidència i Secretaria de la Fundació. També és membre de la Junta de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya.

Josep Lluís Santamaría és llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona i màster en Prevenció de Riscos Laborals, i la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en el món de la consultoria i els estudis per a la construcció. En l’àmbit de l’esport, Santamaría és oficial d’automobilisme amb més de 30 anys d’experiència, i ha estat vinculat al Circuit de Barcelona-Catalunya des de la seva inauguració, l’any 1991, on ha dirigit curses i on forma part de la Comissió de seguiment esportiu. Santamaría, que també és vicepresident de la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA), és president dels oficials d’automobilisme tant de la FCA com de la Real Federación Española de Automovilismo.Data de modificació: 31/07/2020 14:42:01