Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:59  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Fundació Hospital de Granollers rep els diners recollits per la venda de les mascaretes de Calidoscòpia

  • Lliurament dels diners de la venda de mascaretes del Calidoscòpia

    Lliurament dels diners de la venda de mascaretes del Calidoscòpia

30/7/2020

El passat divendres 24 de juliol, l'Ajuntament de Montmeló va donar els 1-806 € recollits de la venda de mascaretes solidàrias durant la festa del Calidoscòpia.

Lluis Esteban i Ariadna Ojeda van ser els representants institucionals de l'Ajuntament que va fer l'entrega del xec. Les dues persones representants de la Fundació Hospital de Granollers es va mostrar molt agraïdes per la col·laboració que el poble de Montmeló ha demostrat cap al seu hospital de referència durant aquests mesos de confinament i pandèmia.

Recordem que des de Montmeló la col·laboració amb aquest hospital ha estat continua des del començament de la crisi de la Covid-19. A finals de març es van lliurar més de 4-000 mascaretes confeccionades per les voluntàries de Montmeló.

Un cop acabades les mascaretes, les mans i les màquines del voluntariat de Montmeló es van posar a treballar en la confecció de bates seguint les instruccions que el mateix hospital havia fet arribar. A principis d'abril es van lliurar 1000 bates de plàstic d'un sol ús a l'Hospital de Granollers.

Una vegada més Montmeló posa de manifest el seu poder de solidaritat.Data de modificació: 30/07/2020 16:42:50