Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:02  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

El butlletí informatiu digital tindrà caràcter quinzenal durant el mes d'agost

  • www.montmeló.cat

    www.montmeló.cat

1/8/2021

EL butlletí digital setmanal amb les notícies del web municipal es publicarà dues vegades -la primera i la tercera setmana- durant el mes d'agost.

La primera setmana d'agost, coincidint amb la proximitat de la Festa de la patrona els dies 13, 14 i 15, es publicarà un butlletí amb la programació cultural amb motiu de la celebració de la festivitat de Santa Maria.

La tercera setmana d'agost, dijous 19, es publicarà un altre butlletí amb informació d'interès de la darrera quinzena del mes.

En el mes de setembre, el butlletí digital tornarà al seu format setmanal habitual. Bon estiu!Ja estàs subscrit al Butlletí digital de Montmeló?

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Vols estar al cas de les notícies municipals que es publiquen a la web? És molt senzill, només cal que cliquis aquí i omplis el formulari amb les teves dades. Cada dijous rebràs un butlletí a la teva bústia de correu i podràs estar al cas de les notícies, activitats i anuncis oficials publicats al llarg de la setmana.

El butlletí digital és una publicació digital municipal amb caràcter setmanal que té per objectiu donar a conèixer la tasca que realitza el consistori des de les diferents àrees de treball, així com informar de les principals novetats del poble.

 Data de modificació: 05/08/2021 16:09:42