Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:19  |  27/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Aquest agost tanquem les portes de La Polivalent Virtual

  • La Polivalent Virtual

    La Polivalent Virtual

30/7/2020

Des del passat dia 9 de maig que vam obrir les portes de la Sala Polivalent virtual, hem anat oferint diveses propostes culturals.


De manera virtual per adaptar-nos a la nova situació, hem intentat que la ciutadania tornés a gaudir d'una programació de les diferents disciplines artístiques que han passat per la sala. Per això cada dissabte i diumenge programàvem un espectacle que hagués tingut relació directa amb els artistes i grups que han passat per l'escenari de la Polivalent durant aquests anys. 

 

Van començar amb una proposta del padrí del nostre equipament. L'any 2012 en Mag Lari presentava i inaugurava la programació estable d'arts escèniques de la Sala Polivalent, i des d'aquella data no hem parat d'enriquir-nos amb totes les propostes artístiques que hi ha passat.

 

La Polivalent no va voler renunciar a celebrar el Fitkam i el cap de setmana previst per aquest esdeveniment,  us vam fer arribar un seguit de propostes adreçades totes elles a públic familiar.

 

Aquest any més que mai, volíem reivindicar amb aquesta edició virtual FITKAM2020, la força i el poder de la cultura i de la indústria cultural com a motor de la nostra societat. I ho fem convençuts perquè saben que la cultura i els espectacles d'arts escèniques ens fan créixer i ser millors persones.

 

I, avui, amb la mirada posada amb la tornada a la programació presencial a la tardor, us tornem a proposar La Pegatina, grup que darrerament ens porta a Montmeló la primícia dels seus concerts, amb un estil ben variat, passen del merengue a la rumba a l'Ska amb gran facilitat per acabar embogint al públic amb el seu punk gitano. 

 Data de modificació: 30/07/2020 15:40:35