Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:03  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Emotiu homenatge per la jubilació de la Consol Mollfulleda, directora de la residència Can Dotras

  • Consol Mollfulleda

    Consol Mollfulleda

30/7/2020

L'Ajuntament de Montmeló va retre homenatge, dimarts 28 de juliol,  a la directora de la residència Can Dotras per la seva jubilació en la darrera reunió del Consell Rector d'aquest organisme.

Consol Mollfulleda ha estat la directora de l'equipament durant els últims quinze anys, i deixa el càrrec en un moment marcat per la pandèmia. En declaracions a Vallès Visió, la directora de Can Dotras es va mostrar agraïda i emocionada pel reconeixement a la seva tasca: "sempre agraeixes que algú et digui que la feina l'has feta ben feta, tot i que tu has intentat fer-ho el millor possible, el reconeixement és agradable".

L'Ajuntament va obsequiar la tasca i l'esforç continuat d'aquesta treballadora amb un àlbum fotogràfic que recollia diferents moments del pas de Consol Mollfulleda per la residència de Can Dotras: "en les fotos dels avis, hi ha tots aquests quinze anys i és molt emotiu".

"Aquest últim moment ha sigut molt complicat amb la pandèmia, amb por, amb angoixes. Realment se't feia un nus i hem tingut la sort de què no ha entrat el microbi, no hem tingut ni un cas, fins avui, però ha sigut una pressió considerable", va declarar Consol sobre els seus darrers mesos al capdavant de Can Dotras on ha vetllat en tot moment per la salut de totes les persones usuàries de la residència.

 
Aprofitem aquest espai per reconèixer la tasca realitzada i per donar-li les gràcies per aquests quinze anys al davant de Can Dotras. Molta sort.
 
 

 

 

  

 

 Data de modificació: 30/07/2020 15:42:24