Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:40  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Aquest cap de setmana, prop de 150 inscrits amb la visita de l’ESBK

  • Campionat d'Espanya Cetelem de Superbikes

    Campionat d'Espanya Cetelem de Superbikes

30/7/2020

El Circuit es converteix en l’amfitrió del segon esdeveniment de l’any pel certamen motociclista nacional.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- Els pròxims 1 i 2 d'agost, el Circuit de Barcelona-Catalunya rebrà la visita del Campionat d'Espanya de Superbike, un dels campionats motociclistes per excel·lència, bressol de futurs campions i còmplice indispensable per a la formació de talents de totes les edats a nivell nacional i internacional. A més, ho fa comptant amb la participació de 148 inscrits, que brindaran curses d'allò més emocionants.

El programa que presenta l’ESBK no té desaprofitament. En total, 10 curses dividides entre els dos dies. Les categories sortiran a pista dividides en cinc grups, però la veritat és que la varietat abunda dins de cadascun d'ells. Començant pels més petits, PreMoto3 i Promo3. També Moto4, així com Superbike Júnior. Pujant ja de cilindrada, SuperSport i Open600 que, com de costum, comparteixen pista; com també ho fan Superbike i Open1000.

El Campionat d'Espanya de Superbike es va estrenar fa només una setmana a Navarra, de manera que ja hi ha alguns noms a destacar. Per començar, el ja conegut i experimentat Carmelo Morales, que encapçala la classificació de SBK, mentre que Ivo Lopes s'imposa entre les Open1000. A SuperSport, és Kyle David Smith el més avantatjat i a Open600, Simon Jespersen. Meikon Yuji Kawakami lidera entre els participants de SBK Júnior i Máximo Martínez entre els de Moto4. Dean Berta Viñales és, de moment, el favorit a Promo3 i Joel Esteban a PreMoto3.

Els prop de 150 inscrits es troben ja rodant sobre el traçat barceloní, completant tandes d'assaigs privats que es desenvoluparan durant el dia d'avui i de demà. La totalitat de l'esdeveniment tindrà lloc a porta tancada.Data de modificació: 30/07/2020 15:42:55