Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:31  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Nou curs de manipulació d'aliments a la G2M

  • Curs de manipulació d'aliments

    Curs de manipulació d'aliments

23/7/2020

El departament de promoció econòmica de l'Ajuntament de Montmeló torna a gestionar cursos de formació laboral, després d'un parèntesi on no s'ha dut a terme cap curs ni taller formatiu amb motiu de la crisi de la Covid-19. 

El nou curs que es realitzarà és de manipulació d'aliments, tindrà una durada de tres hores i es portarà a terme dimecres 29 de juliol. El preu general és de 30 €, però el curs està subvencionat per a les persones apuntades en el Servei Local d'Ocupació que només han de pagar 12 €. Es realitzarà al Centre de Formació G2M, situat al carrer Nou 34, i està adaptat a les normatives de seguretat de la Covid-19.

 

Aquest curs està dirigit a personal que, per la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb aliments en qualsevol de les fases del procés: preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i severi.

 

Els certificats emesos conforme la normativa no especifiquen el període concret de validesa, però es recomana renovar, cada 4 o 5 anys, doncs la normativa sí que obliga a fer formació continuada en aquest àmbit.

 

 

Més informació a:Data de modificació: 30/07/2020 09:51:54