Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:05  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Anna Ballbona Torna a Montmeló

  • Anna Ballbona

    Anna Ballbona

21/7/2020

L'escriptora montmelonina Anna Ballbona va presentar aquest divendres 17 de juliol el seu últim llibre "No soc aquí" amb el que va guanyar el Premi Anagrama de novel·la el passat gener.

 

Anna Ballbona va tornar a Montmeló gairebé quatre mesos després d'ajornar la presentació i publicació de la seva darrera novel·la "No soc aquí" a causa de l'estat d’alarma de la Covid-19. L'obra de la periodista montmelonina va guanyar el 5è Premi Llibres Anagrama de Novel·la el passat mes de gener. L'obra també va veure endarrerida la seva publicació fins al mes de juny. 

 

L'autora va conversar amb Margarida Casacuberta, professora del Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Girona (UdG) i jurat dels premis Anagrama. L'acte estava organitzat per la Biblioteca Municipal La Grua, on és escriptora de referència la periodista montmelonina.

 

Durant la presentació Anna Ballbona va fer un extens recorregut per diferents aspectes de l’obra: els personatges, els sentiments d’estranyesa i por de la protagonista de l’obra, l’àmbit i els espais del llibre, especialment els polígons industrials, les relacions familiars dels protagonistes i tot aquest mon particular i quasi fantàstic que vesteix i caracteritza aquesta obra i tota la literatura de l’escriptora. Va ser una gran vetllada literària i un gran retorn.Data de modificació: 22/07/2020 12:28:19