Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:05  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Es lliuren els premis Escriu-Mó de relats a la Torreta

  • Fotografia grupal amb les guanyadores del concurs

    Fotografia grupal amb les guanyadores del concurs

22/7/2020

Divendres 17 de juliol es va fer el lliurament dels primers premis de relats de Montmeló. L'entrega d'obsequis i records va tenir lloc als jardins de la Torreta.

 

Una trentena de persones es van donar cita en el lliurament de premis Escriu-Mó. Aquesta ha estat la primera edició d'aquests premis literaris de relats curts que l'Ajuntament, l'Oficina de Català i Òmnium han organitzat de manera conjunta.

 

El concurs va ser dissenyat com una activitat de la Diada de Sant Jordi. Amb la crisi de la Covid-19 i el confinament, el concurs va reprendre una nova forma i finament es va decidir tirar endavant de manera totalment virtual. Totes les parts organitzadores s'han mostrat molt satisfetes del resultat final d'aquesta primera edició amb 17 persones participants en dues categories i amb una alta qualitat en els relats presentats.

 

La regidora de cultura de l'Ajuntament, Ariadna Ojeda, va conduir l'acte de lliurament de premis que va comptar amb gairebé la totalitat de persones participants i amb l'alcalde i els diferents representants de la resta d'organitzadors: Oficina de Català i Òmnium. Les quatre premiades han estat:

  • 1r premi en categoria adulta per Maria Rocaspana Font, amb el relat Petjades a la neu verge
  • 2n premi en categoria adulta per Noemí Ruiz Blanco, amb el relat El senyor Josep
  • 1r premi en categoria infantil per Laia Feijoó Porro, amb el relat Vincles d'hospital
  • 2n premi en categoria infantil per Naelé Camacho García, amb el relat El Big Ben i el retard en el temps

 

Totes quatre premiades van llegir els seus contes i van rebre de mans de l'organització obsequis relacionats amb la cultura. La resta de participants també van rebre un record d'Òmnium així com un llibre d'edició limitada amb els 17 relats que han format part d'aquesta primera edició dels premis Escriu-Mó.

 

La gran acceptació i l'èxit de participació ja fa pensar que l'any vinent assistirem a la segona edició dels premis de relats de Montmeló.


Informació relacionada


Data de modificació: 24/07/2020 10:45:17