Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:44  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

El Circuit posa el colofó final al cap de setmana Ferrari

  • Ferrari Challenge 2020

    Ferrari Challenge 2020

20/7/2020

La pista mundialista deixa enrere una altra jornada de curses i fa un balanç positiu del primer esdeveniment esportiu del calendari dins de la nova normalitat.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha clausurat avui la segona prova de la temporada de Ferrari Challenge Europe. Més sessions de classificació i més curses tant del Trofeo Pirelli com de la Coppa Shell, en les quals ha destacat Thomas Neubauer i Roger Grouwels respectivament.

El cap de setmana ha deixat precioses imatges dels Ferrari 488 Challenge i 488 Challenge EVO lluint sobre el traçat barceloní. Aquestes espectaculars unitats s'han posat a prova amb una nova normalitat, diferents protocols a seguir i algunes mesures a les quals sotmetre's.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya, juntament amb els promotors de l'esdeveniment, ha treballat sense descans per possibilitar la tornada de les competicions, minimitzant el risc tot el possible. Personal tècnic, pilots i treballadors han comptat amb les mascaretes com a millors aliades, mentre que les solucions hidroalcohòliques han estat presents en totes les zones del Circuit. Les tasques de neteja i desinfecció també han estat exhaustives i constants.Data de modificació: 20/07/2020 09:12:42