Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

15:42  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

La primera edició del Calidoscòpia, apropa la cultura a la ciutadania després del confinament

 • L'alcalde Pere Rodriguez i la regidora Ariadna Ojeda amb el Quim Masferrer

  L'alcalde Pere Rodriguez i la regidora Ariadna Ojeda amb el Quim Masferrer

 • Impro Show

  Impro Show

 • Rua d'entitats

  Rua d'entitats

 • Resistència Tour amb Pep Callau

  Resistència Tour amb Pep Callau

 • Autocine

  Autocine

17/7/2020

Montmeló es va convertir els dies 26, 27 i 28 de juny en una de les primeres poblacions a oferir programació cultural a la ciutadania. Amb la clara aposta de pal·liar la situació econòmica d'aquest àmbit, es va oferir una proposta segura i engrescadora, que va substituir la tradicional Festa Major.

 

Durant tres dies, la ciutadania va poder participar en activitats virtuals i presencials, des del carrer, des de casa o des del cotxe. Amb aquesta fórmula, el primer Calidoscòpia, va tornar a apropar els espectacles culturals a la ciutadania després del període de confinament per la Covid-1919.

 

La proposta d'enguany ha incorporat l'emissió en directe d'alguns dels actes programats, tant per Vallès Visió com pels canals de l'Ajuntament. Així doncs, el públic en general ha gaudit des de casa de l'actuació de Quim Masferrer amb el seu show itinerant “Moltes gràcies” que es va estrenar a Montmeló. També es va veure des de casa la Rua d'entitats que va circular per tot el poble i per últim,  el “Resistència Tour” d’en Pep Callau, que tornava a Montmeló després de molts anys portant humor i festa pels carrers del municipi.

 

Aquesta alternativa ens ha permès també acostar a la ciutadania activitats de tancament de curs, que aquest any no s'han pogut realitzar. L'Escola de música, el casal de la Gent Gran i les corals de l'Agrupa i del Casal, també han estat presents en aquesta festa, innovant i oferint els seus treballs en format digital.

 

Les activitats "auto", es van seguir per més d'un centenar de vehicles que van gaudir de cinema i monòlegs. Una activitat romàntica, que va permetre programar amb les mesures de seguretat imprescindibles.

 

Els espectacles presencials a la Sala Polivalent els han gaudit el públic infantil en un format proper i familiar. I els joves també han gaudit d'un espectacle d'improvisació als jardins de la Torreta que va tancar el Calidoscòpia  triomfar entre els assistents. Un format que requeria interacció i que va fer riure a totes les persones assistents.

 

El Joc de Montmeló ha estat una proposta virtual, un kahoot sobre Montmeló. El joc està obert i disponible fins al dia 17 d'agost per a tothom que no hagi participat i vulgui posar a prova els coneixements sobre el municipi. Hi ha dues maneres i modalitats per tal que la gent s'inscrigui: a través del web municipal, o us podeu baixar l'aplicació que és gratuïta, introduint el codi 05716165 i a jugar!

 

La solidaritat també ha estat present en el Calidoscòpia. Les mascaretes solidàries amb la Covid-19 han recollit 1.806 €. Amb 3 € per mascareta, les persones de Montmeló han sumat una quantitat que anirà destinada íntegrament a la Fundació Hospital de Granollers. La donació es realitzarà aquest divendres 24 de juliol.

 

Des de l'Ajuntament només podem dir, moltes gràcies a les entitats, al públic que s'ha atrevit a apropar-se als escenaris, i gràcies per la solidaritat mostrada. Aquest any ens ensenyarà noves formes de veure el món i a Montmeló seguirem treballant per trobar-les.

 

Accedeix aquí a la galeria de fotos del Calidoscòpia 2020Data de modificació: 22/07/2020 11:00:50