Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:29  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Anna Ballbona torna a Montmeló

  • Cartell de presentació del llibre No soc aquí

    Cartell de presentació del llibre No soc aquí

16/7/2020

L'escriptora montmelonina Anna Ballbona presentarà aquest divendres 17 de juliol el seu últim llibre "No soc aquí" amb el que va guanyar el Premi Anagrama de novel·la el passat gener.

Anna Ballbona torna a Montmeló gairebé quatre mesos després d'ajornar la presentació i publicació de la seva darrera novel·la "No soc aquí" a causa de l'estat d'alerta de la Covid-19. L'obra de la periodista montmelonina va guanyar el 5è Premi Llibres Anagrama de Novel·la el passat mes de gener. L'obra també va veure endarrerida la seva publicació fins al mes de juny. 

 

Finament l'autora presentarà "No soc aquí" als jardins de la Torreta aquest divendres 17 de juliol, a les 20 hores. L'autora conversarà amb Margarida Casacuberta, professora del Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Girona (UdG).

La protagonista de la novel·la, filla de pagesos, experimenta "l'estranyesa" cap a l'herència familiar i alhora l'acceptació dels seus orígens. "Els personatges que desfilen es defineixen per com parlen, per les particularitats de com s'expressen", va manifestar l'autora després de l'anunci del premi. Ballbona també va ser finalista del Premi Anagrama de Novel·la el 2016 amb el llibre "Joyce i les gallines".

L'acte està organitzat per la Biblioteca Municipal La Grua, on és escriptora de referència la periodista i escriptora Montmelonina. L'aforament a l'espai serà limitat i comptarà amb totes les mesures de seguretat Covid-19.

 

Més informació:Data de modificació: 16/07/2020 18:22:56