Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:07  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió ret homenatge als que ens han defensat en primera línia i a les víctimes de la Covid19

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

15/7/2020

Montmeló hi serà present amb la figura d'una cosidora que donarà veu a les més de 100 persones voluntàries (cosidores i grup de suport) que van formar part de la xarxa de voluntariat a l'inici de la pandèmia.

 

Valles Visió - Juntament amb els ajuntaments que formen part d’aquesta televisió, Vallès Visió farà un reconeixement al personal sanitari pel seu esforç extraordinari, així com a totes aquelles persones que han  realitzat activitats essencials i han col·laborat amb les mesures de confinament i han fet possible el control de la pandèmia i també retrà un homenatge a totes les víctimes de la Covid19.

 

L’acte d’homenatge i reconeixement ha estat enregistrat al Mercat Vell de Mollet, seguint estrictes mesures de seguretat, i es podrà veure aquest divendres, 17 de juliol, a les 20.30h per la televisió pública i també en directe a www.vallesvisio.cat. Recull el testimoni del personal sanitari del’Hospital de Mollet, dels centres d’atenció primària o de les residències. Però durant aquest temps també ha estat imprescindible la feina i l’esforç dels treballadors i treballadores dels serveis essencials: supermercats, mercats municipals, serveis de neteja, farmàcies... I, com no, en aquest homenatge no faltarà la figura dels voluntaris, imprescindibles en els darrers mesos.

 

Canvi d’imatge coincidint amb el desè aniversari

 

L’homenatge a les víctimes de la Covid19 i reconeixement a les persones que ens han defensat en primera línia donarà pas al canvi d’imatge de Vallès Visió. En finalitzar la gala, la televisió del Baix Vallès presentarà la seva nova imatge gràfica. Un canvi que s’havia d’haver produït el 25 de març, tot coincidint amb el desè aniversari del canal, però que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia. Tant la televisió, com la pàgina web i les seves xarxes socials, estrenaran una nova imatge a partir d’aquest divendres.Data de modificació: 15/07/2020 09:22:45