Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:45  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Lliurament de premis Escriu-Mó divendres 17 de juliol a la Torreta

  • 1a edició Premis Escriu-Mó: llibret dels 4 relats guanyadors

    1a edició Premis Escriu-Mó: llibret dels 4 relats guanyadors

  • Escriu-mo

    Escriu-mo

15/7/2020

El temps de confinament va servir perquè alguns dels montmelonins i montmelonines aprofitessin per engrescar-se a participar en el 1r concurs de relats de Montmeló, l’Escriu-Mó.

 

Durant el mes d’abril, des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, Òmnium Cultural i l’Oficina de Català,  es va organitzar un concurs literari de temàtica lliure perquè tothom qui volgués enviés el seu text, seguint les bases establertes de participació, i mostrés la seva visió de la vida, de la natura, de les persones...

 

Va ser un concurs dividit en tres franges d’edat que va donar el seu fruit i ara que ja podem sortir al carrer, respectant les mesures de seguretat, és hora de fer extensiva la participació i el seus textos. Des de l’organització pensen que ha estat una bona eina per saber que hi ha persones amb ganes d’escriure i amb habilitats literàries amagades i el concurs ha servit per mostrar-nos-les.

 

És per això que el proper divendres, 17 de juliol, a les 19 h hi haurà el lliurament de premis del concurs a tots els guanyadors i un obsequi per a tots els participants. L’acte tindrà lloc als jardins del centre cultural de La Torreta.

 Data de modificació: 15/07/2020 12:08:51