Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:21  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Gran participació de públic durant la 8a edició del Circuit de Tapes

  • Tostada mexicana, la tapa guanyadora del 8è circuit de tapes de Montmeló

    Tostada mexicana, la tapa guanyadora del 8è circuit de tapes de Montmeló

9/7/2020

De 2 al 5 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la vuitena edició del Circuit de Tapes. Més de 300 persones van tastar les tapes dels 13 establiments participants i van triar com la millor la tapa "La Tostada Mejicana" del bar "Nahias".


El públic amant de les tapes d'estiu ja espera el primer cap de setmana de juliol per tal de participar en les jornades gastronòmiques que diferents establiments de restauració del poble ofereixen, a través de Circuit de Tapes organitzat per la UBCM. Aquest any han participat 13 establiments. Han estat 4 dies de molt moviment de gent pels carrers del poble que han pogut conèixer i tastar nous establiments. 


Una tapa amb gust mexicà ha estat la millor valorada d'aquest any. Es tractava de laTostada Mejicana elaborada pel bar "Nahias", on els ingredients principals han estat Fesols, carn (adobada), pinya, enciam, tomàquet, alvocat i salsa maionesa.

 

El resultat del sorteig de la UBCM entre totes les persones participants ha estat:

  • La persona que ha fet el circuit sencer i ha estat premiada amb un val de 200 € per gastar en el comerç de Montmeló es: Jessica Hidalgo Arjona
  • La persona que ha fet més de 7 tapes i ha guanyat un sopar per a dues persones al Restaurant Nahias es: Mayte Santiago 


Data de modificació: 09/07/2020 20:01:22