Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:00  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Aprovades les bases reguladores dels ajuts de menjador per al curs 2020-2021

  • Beques i ajuts escolars

    Beques i ajuts escolars

3/7/2020

L’objecte d’aquestes bases és regir la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de menjador als alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria i compleixin els requisits establerts en aquestes Bases.

 

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud i la documentació exigida per als ajuts de menjador des del dia 4 de Juliol, dia següent a la publicació de la seva convocatòria al DOGC fins el 24 de juliol de 2020. Es preveu la possibilitat d’admetre sol·licituds sobrevingudes un cop finalitzat el termini de presentació.

 

Les sol·licituds seran registrades a través del sistema de gestió informàtica exprés per a la gestió dels ajuts de menjador del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Per a poder consultar l’estat de l’ajut i/o realitzar qualsevol altra gestió en relació als ajuts els interessats s’hauran de posar en contacte amb el seu ajuntament de referència on van tramitar la sol·licitud.

 

S’atorgaran ajuts del 50% al 100% del cost de menjador d’acord amb els ingressos de la unitat familiar, criteris socials i familiars. L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei que no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel Departament d’Educació (6,33€/dia per aquest curs 2020-2021).  El percentatge del 50% d’ajut garantit, pot incrementar-se fins a un 70% condicionat a la disponibilitat pressupostària del crèdit en el moment anterior a la resolució de concessió de l’ajut.

 


Informació relacionada


Data de modificació: 03/07/2020 11:34:11