Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:04  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament de Montmeló s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI

  • 28 de juliol: dia internacional de l'orgull LGTBI

    28 de juliol: dia internacional de l'orgull LGTBI

  • 28 de juliol: dia internacional de l'orgull LGTBI

    28 de juliol: dia internacional de l'orgull LGTBI

2/7/2020

El Ple de l'Ajuntament celebrat dimarts 30 de juny va aprovar, a proposta de Canviem Montmeló i amb el consens de la resta de grups que composen el Ple Municipal, la moció d'adhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI (pobles i ciutats per la diversitat afectiva, sexual i de gènere) amb l’objectiu de lluitar contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia, la intersexobòfia i la bifòbia de manera quotidiana i des dels diversos àmbits de la política local.

 

És la xarxa de ciutats i municipis de l’àmbit territorial català compromeses amb les polítiques locals sobre diversitat sexual i de gènere. Aquesta xarxa va ser constituïda i presentada públicament el 28 de juny de 2016, coincidint amb el Dia de l’Orgull LGTBI. La seva finalitat és compartir experiències, crear sinergies i sumar voluntats en la defensa dels drets de totes les persones LGTBI i fer de la diversitat sexual i de gènere un valor compartit per la ciutadania en general.

 

La xarxa pretén visualitzar el col·lectiu i, en aquesta línia, el passat diumenge 28 de juny es van dur a terme diferents accions a més de penjar la bandera de l'arc de Sant Martí al balcó de l'ajuntament, com és habitual.

 

Aquest any, Montmeló compta amb passos de vianants pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí, les escales de l'Estació Jove llueixen la bandera de sis colors en els seus esglaons que donen a la llosa i el mateix diumenge, es van exhibir sis bicicletes pintades amb els mateixos colors a la plaça de la Vila. 

 

28 de juliol: dia internacional de l'orgull LGTBI


Informació relacionada


Data de modificació: 03/07/2020 20:25:28