Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:05  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Torna el Circuit de Tapes per vuitè any

  • 8è circuit de tapes 2020

    8è circuit de tapes 2020

30/6/2020

Després de l'èxit de participació de les set edicions anteriors, torna al Circuit de Tapes organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló (UBCM).

 

La dinàmica del concurs consisteix en fer un tast de les tapes dels tretze establiments participants enguany. Mitjançant una targetes de participació, que seran segellades a mida que es realitci la degustació, les persones participants votaran la millor tapa i, al mateix temps, participaran en el sorteig d'un premi de 200 € en vals de compra per bescanviar als establiments associats.

 

Aquest any també optaran a premi les persones que aconsegueixin segellar un mínim de 7 tapes de la targeta,. En aquest cas participaran en el sorteig d'un sopar per a dues persones en l'establiment guanyador del concurs.

 

L'any anterior, van participar dotze locals de restauració. Enguant hi participaran un total de 14 establiments. Elsetè Circuit de Tapes es realitzarà aquest cap de setmana, del 4 al 7 juliol. Els organitzadors esperen una vegada més que el concurs sigui un gran èxit i que serveixi per a potenciar el comerç local la restauració, així com perquè famílies i grups sortin a degustar les tapes que prepararan els diferents comerços de la localitat que hi participen.

 Data de modificació: 30/06/2020 12:47:01